kernteamdocent eerstegraads Natuurkunde in Haaksbergen

Jouw lessen laten leerlingen zien en ervaren welke rol natuurkunde in ons dagelijks leven speelt. Dit doe je door voorbeelden te geven en door diverse proeven uit te voeren met de leerlingen. Daarnaast probeer je de leerlingen nieuwsgierig te maken naar het hoe en waarom. Je prikkelt anderen graag om hier over na te denken. Samen met de leerlingen kom je tot de antwoorden waarbij je de aandacht van alle leerlingen weet vast te houden. Een goede lesvoorbereiding en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zijn hierin belangrijk, bij Het Assink lyceum krijg jij hier ruimte voor.

Naast het geven van lessen is iedere docent bij Het Assink lyceum mentor. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van persoonlijke en studie gerelateerde kwesties en begeleidt en adviseert waar dit nodig is.  

Het onderwijs vraagt al een heleboel van je. Daarom vragen wij alleen een eerstegraads bevoegdheid voor natuurkunde en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs. 

Solliciteer