Docent Natuurkunde in Oegstgeest

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt een

Docent Natuurkunde gericht op didactische ontwikkeling
1e graad (0,8 fte)

Zoek je een prikkelende leeromgeving met uitdagend, gevarieerd onderwijs waar aandacht is voor de individuele talenten van leerlingen? Wil je een bijdrage leveren om onze leerlingen verder te brengen in hun wereldburgerschap met een brede blik naar buiten? Houd je ervan om samen met je sectiegenoten daadkrachtig te werken aan innovatie waarbij digitale hulpmiddelen optimaal worden ingezet?
Dan komen wij graag met jou in contact!

We zoeken een collega die bij voorkeur ervaring heeft met formatief evalueren, digitaal vaardig is en dat goed kan overbrengen op anderen, gestructureerd werkt en goed is in timemanagement. Je bent collegiaal, houdt van samenwerken en je wilt je voor langere tijd aan ons binden. Wij willen graag in jou investeren zodat je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten.

Het Rijnlands Oegstgeest onderscheidt zich met name door het werken met een geperiodiseerd roostermodel met lessen van 75 minuten. De keuze voor een langere leslengte geeft mogelijkheden om te komen tot meer diepgang in de lesstof en een grotere variatie aan werkvormen. We besteden daarom veel aandacht aan deskundigheidsbevordering op het terrein van activerende didaktiek, differentiatie- en instructievaardigheden. Voor nieuwe collegas hebben we een uitgebreid inwerkprogramma omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons.

Onze focus ligt op internationalisering. Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest biedt naast de Nederlandse programmas voor havo, vwo en gymnasium (deels tweetalig) ook de internationale programmas van het International Baccalaureate aan (IBMYP en IBDP). Dit maakt het Rijnlands Oegstgeest uniek, het geeft een bijzondere dagelijkse dynamiek, en de veeltaligheid is letterlijk overal om je heen binnen de school.
Het onderwijs wordt verzorgd door 120 docenten aan 1375 leerlingen. Onze school kenmerkt zich door leren samenwerken en samenwerkend leren. Dat doen we als collegas onderling maar zeker ook met leerlingen, in werkgroepen, commissies en andere groepen.

Wij bieden
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collegas, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan (deels) betaald ouderschapsverlof, een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op aanschaf van hard- en software en op diverse verzekeringen.

Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met mw. L. Hergelink, conrector, te bereiken op telefoonnummer 071-5193500

Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collegas en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm.

We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, deze vind je op onze website www.rijnlandslyceum.nl/werken-bij

Solliciteer