Docent Natuurkunde in Hoorn

Voor het nieuwe schooljaar hebben wij plaats voor een docent Natuurkunde. 

Een deel van de functie betreft een vervanging van zwangerschapsverlof tot half november (0,28 fte) en het andere deel zijn vaste uren (0,32 fte).

Voor de reguliere uren heb je zicht op een vaste aanstelling! Word jij onze nieuwe collega?

Je gaat lesgeven aan de onderbouw klassen en kunt de lesstof goed over brengen. Het niveau van de klassen waaraan je gaat lesgeven is nog niet bekend, want we moeten de roosters voor komend schooljaar nog indelen. 

OSG West-Friesland is een scholengemeenschap van MAVO/HAVO/VWO waarin we leerlingen begeleiden in hun ontwikkeling naar zelfbewustheid en die geloven in hun kwaliteiten. Daarbij bedienen wij ons op alle niveaus van modern onderwijs met digitale hulpmiddelen.
Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid Natuurkunde of je bent studerende hiervoor. Verder verwachten wij dat je beschikt over goede didactische en pedagogische vaardigheden en kun je goed samenwerken met collega's. Onderwijsvernieuwingen volg
je op de voet en je bent heel vaardig met nieuwe (interactieve) media.
 

Een dynamische en leuke leeromgeving met bevlogen en betrokken collega's! De functie is gewaardeerd in schaal LB. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Daarnaast biedt het Atlas College boven op de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO-VO een op ontwikkeling gericht taakbeleid en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Ook ontvang
je een laptop in bruikleen voor het gebruik van onze interne digitale schoolomgeving.

Solliciteer