Docent natuurkunde in Deventer

Ben jij docent natuurkunde met een tweedegraads lesbevoegdheid en per direct beschikbaar voor een baan in Deventer? Past lesgeven in het vmbo goed bij jou? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent natuurkunde ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen natuurkunde en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te "leren leren". Je creëert daarbij een leerklimaat waar
leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je geeft vooral les aan leerlingen van vmbo kader en mavo leerjaar 2, 3 en 4.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak natuurkunde en hebt affiniteit met onze doelgroep.
Je bent bewezen collegiaal en professioneel en je bouwt aan de school. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS-Office. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Je bent gericht op ontwikkeling
en vindt het leuk om zelf te leren, nieuw materiaal te ontwikkelen en vorm te geven. Ervaring met examenklassen is een pre, maar je bent breed inzetbaar en bereid alle onderdelen van het huidige curriculum te geven.
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je verzorgt de lessen binnen het vmbo en je werkt graag in een professionele setting.

Jouw werkplek
Je geeft les op het Etty Hillesum Lyceum De Marke. Deze locatie heeft alle niveaus van het vmbo, en de onderbouw van de havo. 
Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen
die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.
Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen
die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke functie van 0,6 – 0,8 fte. Een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure. Als nieuwe collega kun je rekenen op goede begeleiding, zowel door een vakcoach als een docentcoach.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van je bevoegdheid, een salaris van maximaal 4.098 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) of een salaris van maximaal 4.775 euro bruto per maand bij een volledige
werkweek (LC).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar mevrouw M. Teunis, teamleider: m.teunis@ettyhillesumlyceum.nl.
Tijdens de kerstvakantie (van 22 december 2018 tot 7 januari 2019) is de school gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via bovenstaand e-mailadres.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Schaal LB, maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop.

Solliciteer