Docent Natuurkunde 2e graad in Heerhugowaard

Ben jij de docent Natuurkunde die onze leerlingen op betrokken wijze kennis van Natuurkunde bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Het betreft een functie van 25 lesuren en 1 wtf, met uitzicht op een vast dienstverband. Ook parttime invulling van deze functie behoort tot de mogelijkheden.

Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Natuurkunde op 2e graad niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Solliciteer