Docent natuurkunde, 1e graads in Eindhoven

Ben jij eerstegraads docent natuurkunde en combineer je jouw passie voor natuurkunde het liefst met voor de klas staan? Weet jij onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? Ben je per
1 augustus 2019 beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen natuurkunde aan leerlingen in zowel de onderbouw als de bovenbouw van havo en vwo.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak natuurkunde.
Wij zoeken een enthousiaste docent die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen.
Verder pas je goed bij de cultuur van het Augustinianum. Van jou verwachten we dan ook openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. 

Jouw werkplek
Ieder talent voelt zich thuis!
Het Augustinianum is een brede kwaliteitsschool voor havo, atheneum en gymnasium met ruim 1.100 leerlingen en 110 medewerkers.
Naast het reguliere vakkenpakket bieden wij volop ruimte aan talent. We gaan uit van verschillen en doen daarmee recht aan al onze leerlingen. We zetten bijv. de iPad in als hulpmiddel binnen een gedifferentieerd klassenklimaat en dagen kinderen uit hun talenten
te ontdekken en te ontwikkelen.
De school maakt onderscheid tussen enerzijds de reguliere lessen en anderzijds de activiteiten binnen de AugAcademie. De basislessen worden gegeven tot maximaal het 7e lesuur. Binnen de AugAcademie (8e en 9e uren) kunnen de leerlingen iedere dag keuzes maken
uit een breed palet van extra activiteiten die gericht zijn op verbreding, verdieping en ondersteuning.
 
Wij zoeken innovatieve collega's die leerlingen begeleiden vanuit hun eigen creativiteit en talenten. Als docent ben je een teamplayer en heb je oog en gevoel voor onze school als gemeenschap. Een gedegen vakinhoudelijke kennis beschouwen wij als vanzelfsprekend
en pedagogisch leiderschap waarbij je uitgaat van verschillen is een must.
 
Voor meer informatie: www.augustinianum.nl.  

Ons aanbod 

Het betreft een baan tussen 0,6 en 0,9 fte (omvang in overleg), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband.
Bij deze functie hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.878 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Augustinianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten? 
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. Hamid Ait Oumghar
Functie:              Teamleider 
Telefoon:             040 – 211 10 69 

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

1e graads

Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer