Docent natuurkunde 1e graad (Ludger College) in Doetinchem

 
Ludger College, school voor mavo, havo, atheneum & gymnasium
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat op het Ludger College de volgende vacature:
 
 
Vacature:                                docent natuurkunde 1e graad ca. 0,8-1,0 fte
 
Met ingang van:                     1 augustus 2019
 
Locatie:                                   Vondelstraat 5, 7002 AN Doetinchem
 

 
Jouw profiel
Als het onderstaande profiel over jou gaat willen we heel graag dat je onze sectie natuurkunde komt versterken. We wachten in spanning jouw reactie af.
Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken.
Je bent een teamspeler met een heldere kijk op onderwijs. Je wilt een bijdrage leveren, samen met je vakgenoten, aan het verder ontwikkelen van een krachtige leeromgeving bij het vak natuurkunde.
Je beschikt over een 1e graads onderwijsbevoegdheid natuurkunde. Ook kandidaten in opleiding voor 1e graads docent of die voornemens zijn met de opleiding te starten per 1 augustus a.s. worden uitgenodigd te solliciteren.

Jouw taken
Je geeft voornamelijk les in vwo klassen binnen het 1e graads gebied met behulp van moderne leermiddelen en veel ICT gebruik. Naast het verzorgen van goede lessen, is het begeleiden van leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van de docentfunctie bij ons op
school. Tevens lever je toegevoegde waarde binnen de sectie en de school door mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen, waarbinnen de inzet van digitale leermiddelen een speerpunt is.
Een technisch onderwijsassistent biedt ondersteuning aan de vaksectie natuurkunde.

Wij bieden
Bij goed functioneren behoort  na een jaar een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
Het Ludger College kent goede coaching van nieuwe collega’s. We zijn een school die midden in de samenleving staat en waar het onderwijs vanuit een veilige leer- en werkomgeving wordt aangeboden. Voor de uitoefening van je functie als docent krijg je de beschikking
over een leen iPad. Je werkt in pas gerenoveerde lokalen voorzien van een digibord. Daarnaast is er de beschikking over een praktisch kabinet.
De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de sectieleider, Ali Karabulut of Gerhard Oosten, afdelingsleider vwo 4/5/6, tel. 0314-325248. Bekijk ook onze website: www.ludgercollege.nl.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV t/m uiterlijk 30 april 2019 indienen via
www.meesterbaan.nl.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Werken bij het Ludger College betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Rietveld Lyceum en het Ulenhof College, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen. Zie voor
nadere informatie:
http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157
. Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen.
 
 
Algemeen
Het Ludger College maakt deel uit van Achterhoek VO. Dit is een samenwerkingsstichting waarbinnen de scholen hun openbare dan wel levensbeschouwelijke identiteit behouden. De stichting beheert twaalf scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek:
Almende College, Baudartius College, Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Pronova Praktijkonderwijs, Het Stedelijk en Ulenhofcollege. Samen bieden
de scholen van Achterhoek VO een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast maakt het Ludger College deel uit van het samenwerkingsverband PLANA. Hierin zijn de schoolbesturen vertegenwoordigd in de regio Nijmegen, Arnhem, de Liemers en de Achterhoek. Vacatures worden vermeld op de website
www.plana-vo.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 

Solliciteer