Docent Natuurkunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam (vervanging) in Duiven

Docent Natuurkunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam (vervanging)
Ben jij een gedreven docent Natuurkunde? Heb jij interesse om op verschillende scholen van Quadraam te kunnen werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Natuurkunde geven! Voor diverse scholen zoeken we tijdelijke collega’s. Je gaat dus lesgeven op een of meerdere van onze 14 scholen. Voor jou de manier om kennis te maken met diverse scholen van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep.
 
Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel, enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een tijdelijk dienstverband voor 0,2- 0,9 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris wanneer sprake is van volledige vervanging wegens ziekte.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een proactieve en flexibele docent Natuurkunde. Uiteraard ben je in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of heb je deze bijna op zak. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je open staat om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met oktober 2020. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen

Zie www.werkenbijquadraam.nl

Solliciteer