752025 Docent 2e gr Natuurkunde 1,0 wtf in Gennep

Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Voor onze locatie in Gennep zijn wij voor het schooljaar 19-20 op zoek naar een docent Natuurkunde 2e graads, 1,0 wtf.

Een combinatie van vakken is mogelijk. Naast deze vacature is er ook nog een vacature Rekenen (0,3 wtf), Wiskunde (1,0 wtf) en Scheikunde (0,3 wtf).

Voor informatie over deze locatie van het Elzendaalcollege verwijs ik naar: http://www.elzendaalcollege.nl/88/locatiegennep

Ook onbevoegde docenten in opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Solliciteer