751034 docent natuurkunde eerstegraads 0,7 in Boxmeer

Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Met ingang van begin januari 2020 zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent natuurkunde voor onze locatie Boxmeer ter vervanging van een afwezige collega. Het betreft een tijdelijke functie tot ongeveer half april 2020 met een werktijdfactor van 0,7 voor onze locatie in Boxmeer.

Denkt u dat u de geschikte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan uiterlijk 11 oktober 2019 via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, willen wij u vragen om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature

Solliciteer